Контакт

Адреса
Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство
ул. „Руѓер Бошковиќ“ 16
Поштенски Фах 393
1000 Скопје, Република Македонија
 
Телефон
02/ 3070-377, Деканат на ФИНКИ 
02/ 3088-292, Студентска служба на ФИНКИ
02/ 3088-222, Факс 
 
Е-пошта
contact@finki.ukim.mk
 
Можете да нè контактирате и преку контакт формата.
 
Мапа
 

View Larger Map