Календар на активности

Постари активности

Работа во ЕВН
Датум: 24.3.2016 - 30.3.2016 EВН Македонија објавува оглас за вработување на систем администратор и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе детали за оглас...
Работа во Bransys
Датум: 24.3.2016 - 31.3.2016 Kомпанијата Bransys објавува отворен конкурс за 2 работни позиции сениор андроид програмери и ги поканува студентите на ФИНКИ да ...
Работа во РЕ-АКТИВ ДОО
Датум: 23.3.2016 - 06.4.2016 РЕ-АКТИВ ДОО е софтверска компанија чиј главен фокус е развој на бизнис регистри. Во моментов се повикуваат студентите на ФИНКИ кои се при к...
Пракса во Артисофт
Датум: 18.3.2016 - 21.3.2016 Артисофт - една од водечките компании за изработка на SaaS (Software as a Service) решенија во регионот, објавува конкурс за практиканти. Ка...
Работа во РЕ-АКТИВ ДОО
Датум: 18.3.2016 - 22.3.2016 РЕ-АКТИВ ДОО е софтверска компанија чиј главен фокус е развој на бизнис регистри. Во моментов ги повикува студентите на ФИНКИ кои се при кра...
1 2 3 4 5  ... 

Активности од оваа недела

Следни активности