Следни активности

Работа во РЕ-АКТИВ ДОО

Датум на започнување: 18.3.2016 Датум за завршување: 22.3.2016
РЕ-АКТИВ ДОО е софтверска компанија чиј главен фокус е развој на бизнис регистри. Во моментов ги повикува студентите на ФИНКИ кои се при крајот од своите студии и оние кои тукушто завршиле да аплицираат на следната отворена работна позиција:
 
Специјалист за техничка поддршка
 
ОДГОВОРНОСТИ
 
- Одговарање на кориснички прашања и решавање на нивните барања
- Документирање и анализа на кориснички проблеми
- Редовно информирање и комуникација со корисниците за нивните барања
- Следење на процедури и процеси
- Пишување на техничка документација
 
КВАЛИФИКАЦИИ
 
- Аналитички способности и внимавање на детали
- Брзо учење на нови софтверски решенија и системи
- Мотивирана личност со одлични комуникациски и меѓучовечки вештини
- Подготвеност за работа под притисок и рокови
- Подготвеност за работа во тим
- Одлично познавање на англиски јазик
- Основно познавање на програмирање и SQL
- Познавање на српски јазик се смета за предност
- Претходно работно искуство на слична позиција се смета за предност
 
Вашата биографија заедно со мотивациско писмо испратете ги на career@reaktiv.com.mk