Следни активности

Работа во РЕ-АКТИВ ДОО

Датум на започнување: 23.3.2016 Датум за завршување: 06.4.2016
РЕ-АКТИВ ДОО е софтверска компанија чиј главен фокус е развој на бизнис регистри. Во моментов се повикуваат студентите на ФИНКИ кои се при крајот од своите студии и оние кои тукушто завршиле да аплицираат на следната отворена работна позиција: Специјалист за техничка поддршка. Деталите за огласот може да ги видите на следниот линк