Следни активности

Работа во ЕВН

Датум на започнување: 24.3.2016 Датум за завршување: 30.3.2016
EВН Македонија објавува оглас за вработување на систем администратор и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе детали за огласот може да погледнете тука.