Контакт информации


  • ул. „Руѓер Бошковиќ“ 16, Поштенски Фах 393 1000 Скопје Македонија

  • 02/3070-377

  • contact@finki.ukim.mk

  • * (Задолжителни полиња)  • Верификација: