Конечен распоред за прва колоквиумска недела
Објавен е конечен распоред за првите парцијални испити за летниот семестар за академската 2015/2016 година.
Известување за запишување на семестар
Се известуваат сите студенти на прв циклус на студии кои не добиле термин за запишување на семестар да поднесат документи најдоцна до петок 04.03.2016 во студенстката служба на ФИНКИ.
Делење на индекси од упис на семестар
Индексите дадени за упис на семестар, од понеделник (29.02.2016) ќе се делат во новата просторија помеѓу бараките Б2 и Б3 секој работен ден од 10 до 13 часот.

Продолжување на рок за пополнување на анкети

Рокот за пополнување на анкети за квалитет на наставата се продолжува до 1.3.2016 год.
 
Доколку не можете да ги видите анкетите при најава, потребно е да се одјавите и да се најавите повторно за истите да станат видливи.