Конечен распоред за прва колоквиумска недела
Објавен е конечен распоред за првите парцијални испити за летниот семестар за академската 2015/2016 година.
Известување за запишување на семестар
Се известуваат сите студенти на прв циклус на студии кои не добиле термин за запишување на семестар да поднесат документи најдоцна до петок 04.03.2016 во студенстката служба на ФИНКИ.
Делење на индекси од упис на семестар
Индексите дадени за упис на семестар, од понеделник (29.02.2016) ќе се делат во новата просторија помеѓу бараките Б2 и Б3 секој работен ден од 10 до 13 часот.

Заверување на зимски и упис на летен семестар

Заверувањето на зимскиот семестар и уписот на летниот семестар ќе се врши од 22.01.2016 до 31.01.2016 година. Детали можете да погледнете во официјалното соопштение.
 
На овој линк можете да најдете распределба на настава за летниот семестар за академската 2016 година. Распределбата е прелиминарна и активирањето на изборните предмети зависи од бројот на студенти кои ќе се пријават за предметот.