Распоред на часови за магистерски студии

Распоред на часови за зимски семестар на II циклус на студии

 Распоред на часови за академската 2015/2016 година
 
 Предмет Ден  Термин  Просторија   Важи од
 Проектен менаџмент  Вторник  19:00   Предавална 112, ФЕИТ   01.12.2015
 Истражувачки методи и техники за пишување  Четврток  18:00  Предавална 112, ФЕИТ  19.11.2015
 Напредно софтверско инженерство Понеделник  18:00  Предавална 112, ФЕИТ   9.11.2015
 Шаблони за дизајн на софтвер  Среда  18:00  Предавална 112, ФЕИТ   11.11.2015
 Е-бизнис  Сабота  10:00  SoCD  21.11.2015
 Мултимедијален и скалабилен веб
03.12.2015 во 19:30
12.12.2015 во 10:00
следен термин по договор
   АМФ на ФИНКИ